Tag Archives: richlegacyplatform

World Hybrid Program 2018

RICH LEGACY PLATFORM telah melancarkan kempen terbaru dalam FASA 4

yang pastinya memberi lebih banyak peluang untuk jana income berganda-berganda.

Lain kali admin akan ceritakan dengan lebih details tapi kalau korang dah tak sabar nak tau apekata cepat2 wasap 0169629061 ata call untk saya berikan info dengan sejelasnya.

PAKEJ CSP KEMPEN WORLD HYBRID PROGRAM

PAKEJ BP KEMPEN WORLD HYBRID PROGRAM 

PAKEJ MP KEMPEN WORLD HYBRID PROGRAM 

   

Testimoni BC 100 Sukar Mendapat Zuriat

MASALAH SUKAR MENDAPAT ZURIAT KADANGKALA MENGGANGU EMOSI PASANGAN SUAMI ISTERI ???
.
Kak Elly nak kongsikan bagaimana KRIM AJAIB ni mampu menyelesaikan masalah anda.
.
Pertamanya kes Penyakit Eczema yang dihidapi oleh adik Hud, kalau perasan kes ni viral tahun lepas disebabkan kroniknya Eczema yang dihidapi adik Hud sampai mak ayahnya sendiri dah putus harapan dah. Nasib baiklah dinasihatkan supaya amalkan BC 100. ALHAMDULILLAH dengan izin Allah sembuh sepenuhnya.
.
Berminat whatsapp K.elly di 016 962 9061
.
Banyak lagi kisah AJAIB bagaimana KRIM AJAIB ni mampu membantu menyelesaikan pelbagai jenis penyakit. Bukan UBAT tetapi hanyalah KRIM. Tetapi KRIM ini sungguh AJAIB. (Boleh rujuk gambar testimoni di bahagian komen.
.
Seterusnya kisah seorang makcik di Kampung Bukit Tanah, Pasir Puteh ni. Koma sebab menghidap sakit buah pinggang. Hampir setahun koma, tindakan bijak anak beliau menyapu seluruh badan beliau setiap hari dengan BC 100 membuahkan hasil sbb dia sedar semula. Temujanji pertama dengan doktor datang dengan wheelchair ke Hospital Tengku Anis.. Misi hairan kali kedua datang boleh berjalan kaki.
.
Kes ketiga, kisah Encik Wan ni.. Sebelum kahwin dulu, accident motor 8kali. Kesan daripada tu habis sakit saraf seluruh badan. Menurut beliau, setiap bulan gajinya dipotong sebab caj ubat dan rawatan lebih daripada yang diberi oleh panel syarikat. Alhamdulillah, sejak beliau mengamalkan BC 100 dan sapu di seluruh badan secara istiqamah.. dah 2 tahun beliau hidup tanpa ubat dari hospital.. kesihatan beliau pun semakin bagus dari hari ke hari.
.
Ajaib kan krim ni? Sebab krim ni diperbuat dari 9 herba terpilih, ada aroma terapi lagi. Yang paling BEST, BC 100 bersifat anti kanser… untuk makluman, setiap manusia badannya mempunyai sel kanser, samada sel tersebut aktif atau tidak.. jika sel badan kita lemah, sel kanser akan mula menguasai…sbb krim ni dipancarkan tenaga skalar selama 72jam guna teknologi P-Set dari Germany. Sah solat, Halal JAKIM lulus KKM. Turut dikilangkan di kilang bertaraf GMP.
.
👍🏻Fungsi utama TENAGA SKALAR pada BC 100 melancarkan darah, meningkatkan energi, membersihkan kesan radiasi, mencantikkan kulit serta menolong proses detox dan nutrisi. Konsepnya senang sahaja “Bila sel darah cantik dan cukup “makan” tanpa gangguan.. maka badan akan sihat.”
.
Satu kes di Ketereh tu Kak Elly sendiri gi rumah mak cik ni. Dia tinggal di rumah anak2 di KL. Balik Kelantan nk cari ikhtiar terakhir sebab doktor bagi masa seminggu je lagi untuk dipotong kakinya akibat Kencing Manis. Team Kak Elly gi “servis” dengan BC 100. Alhamdulillah, beliau amalkan BC 100 dalam masa sminggu.. doktor bagitau kaki makcik ni tak perlu dipotong lagi.. Sampai sekarang beliau dah amalkan sehingga 3 botol dan kaki beliau dah pulih sepenuhnya.
.
Syukur dgn nikmat yang Allah kurniakan ini..semua dgn izinNya..tugas kita ikhtiar, usaha dan tawakal..insyaAllah..
.
Berminat whatsapp K.elly di 016 962 9061
.
👉🏻 CUBA DULU BARU TAHU 👈🏻
.
IE LOTION BC 100 juga membantu menyelesaikan masalah :
.
👉🏻 Penyakit Kulit spt Psoriasis, Eczema, Kulit Gatal, Kudis Buta, Kayap, Kurap, Cacar, Bertih, Campak, Alergik dll
.
👉🏻 Penyakit Kronik seperti penyakit Kanser, Saraf, Kencing Manis, Jantung Tersumbat, Buah Pinggang, Strok, Darah Tinggi, Gout, Buasir dll
.
👉🏻 Penyakit Sakit Tuan dan Sakit Puan, Senggugut, Keputihan, Kepuasan Hubungan Suami Isteri, Sukar Dapat Cahaya Mata dsb
.
👉🏻 Luka dan Melecur
.
👉🏻 Penyakit2 lain seperti Sakit Lutut, Sakit Gigi, Migrain Lelah, Resdung, Selsema, Batuk dll
.
TERBUKTI dengan ribuan TESTIMONI
..
Kami juga memerlukan agen BC 100. In sha Allah boleh jana $$$$ mewah, mudah & patuhi syariah.
👇👇👇
.
Berminat whatsapp K.elly di 016 962 9061