PROMOSI KRIM AJAIB SET SUAMI ISTERI

PROMOSI YANG SEDANG BERLANSUNG

BERMINAT
.
Wasapp Kak Elly cepat2 tau
0169629061 / 0139382018
www.wasap.my/60169629061
.
Hepat… hepat…hangan lambat lambat

Sebelum tu tau ke ape BC 100 dan FIRMATIKA?

👏👏👏👏 Tahniah & Syabas kerana menjumpai
*KRIM AJAIB FIRMATIKA* 💋💋
Terima Kasih kerana berminat.
.
HARGA PASARAN : RM 229
HARGA KAMI : RM 200
PROMOSI TERKINI : RM 1xx ( xdapat kat tempat lain der)
.
Krim Firmatika ni 9 in 1 👍
Berfungsi utk :
💋 Anjalkan payudara
💋 Up kan punggung
💋 Anjalkan dan V shape kan kulit muke 💋 Ketatkan dan harumkan miss v
💋 Hilangkan Stretchmark
💋 Rawat KEPUTIHAN & Senggugut
💋 Merawat KEMURUNGAN
.
💪Membesarkan saiz Angry Bird suami
💪Fungsi Tahan Lama ketika bersama
.
🙊🙊🙊 maaf ayat iklan agak censored sikit
.
Kenapa anda mesti pilih FIRMATIKA
.
 Tahan 3 hingga 4 minggu berdasarkan penggunaan anda.  LULUS BPFK KKM. Terbukti SELAMAT digunakan.
 Anti kanser  Mencegah Kanser Payudara (jika dipakai dekat Cik B)
 Mencegah Kanser Serviks (jika dipakai pada miss V
 Anti radiasi
 Dipancarkan tenaga skalar tanpa henti selama 72 jam.  FIRMATIKA dicipta daripada herba2 terpilih.  FIRMATIKA agak mahal jika dibandingkan dengan produk2 lain TETAPI anda harus ingat.. mahal xpe asalkan SELAMAT & tiada kesan sampingan.
.
 Yang paling best sekali krim ni korang perlu sapu2 je, gosok2 je, calit2 je… bukan jenis pil yang kena telan tu.. Beringat tau  kalau salah makan pil, ia akan memberi effect kat buah pinggang korang.. Tak guna cantik TAPI TAK SIHAT.
.
BERMINAT 😙😘😚
.
Wasapp Kak Elly cepat2 tau
0169629061 / 0139382018
www.wasap.my/60169629061

Untuk Isteri je ke??? Jangan risau untuk suami pun ada…

Apa itu BC 100?

Bukan untuk suami je.. BC 100 ni untuk kegunaan semua.

 

Apakah Tenaga Skalar?

Nanti saya cerita detail dalam post seterusnya…