Bisnes Rich Legacy Platform

“DUIT” ramai yg nak
Kalau nak mai kita buat biz
.
Modal RM 3520 Potensi Pendapatan RM 360, 000 sebulan
Modal RM 220 / 450 Potensi Pendapatan RM 36, 000 sebulan
.
Saya tidak perlukan GREAT PEOPLE.. Saya hanya perlukan RIGHT PEOPLE !
.
MODAL sekali seumur hidup. Patuh SYARIAH Bukan Pelaburan. Bukan Skim Cepat Kaya. Bukan Coin Coin. Bukan Saham
.
No PM PM. Saya perlukan yang SERIUS sahaja. Jika benar serius whatsapp 016 962 9061.

RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

Projek Duit Raya Tijah, Senah, Gayah & Esah Terbongkar!

Ada tak kat sini yang bulan PUASA tahun ni..
.
Dia dah MALAS nak gentel Biskut Raya
Dia dah SENAK bijik mata dah nak cucuk jarum atau menjahit
Dia dah MUAK nak berniaga terpekik terlolong kat Bazar Ramadhan
Dia dah BOSAN tersadai kat Bazar Aidilfitri sedangkan orang lain merasa nikmat Terawih
.
TAHUN ni dia nak RAYA macam tahun2 lepas atau mungkin meriah lagi
Kerlas kau Jah.. silap2 raya tahun ni EMAS semakin lebat kat badan.. Wowow..
Tapi kan.. tapi kan.. tapi kan..
Dia dah tak nak kerja penat2 cam taun taun lepas
Tahun ni katanya tak nak WORK HARD but nak WORK SMART
.
Wowow Wow….
Boleh ke Jah..??? Ape plak tak bolehnya ???
Cuba tengok Senah sekarang???
Bukan susah punnnnn…
Senah dulu buat bisnes smart ni
Lepas tu dia ajak Gayah, Tipah dengan Esah join
Pastu diorang buat bisnes ni sama2 ngan dia, ape katanya Gung Ho ke ape..
MELETOP habis diorang sekarang, asyik pegi holiday kat obersea je kejenya..
.
Jah.. kau betul serius nak jadi macam Senah, Gayah, Tipah dan Esah???
Serius ke main main??
Kalau kau betul2 serius Jah, kalau kau betul2 nak berjaya macam diorang Jah
Senang jer.. 3 langkah je Jah
.
PERTAMA… Kau ada modal RM 370.. RM 370 kalau kau takde kau pergi main jauh2 la Jah.. tak payah nak sembang gebang kat sini.
.
KEDUA.. kau ajak 3 orang kawan yang serius macam kau jugak dan ada modal RM370
Tiga orang kawan pun takde kau jangan mimpi la Jah..
.
KETIGA..
Kau ajar tiga orang kawan kau tu pun dapatkan juga 3 orang kawan yang serius macam diorang jugak dan ada modal RM370
Tiga orang kawan pun kalau diorang takde kau cakap kat diorang jangan mimpi lah nk kaya
.
Boleh kan Jah?
Alah… Bisnes lain xde lah SENANG GILER macam ni
Bisnes ni tak peluh ketiak pun.. MANFAAT pun banyak giler.
.
✔PRODUK TIP TOP bertaraf 5 bintang (memang dah sangat bagus tak payah nak risau Jah.. kau cuma perlu risau takut nanti xcukup produk kau nak rolling.
.
✔BELI dan PAKAI produk berkualiti tapi BAYAR dengan bayaran murah dari harga pasaran. Boleh beli dengan harga AHLI yang cukup2 murah dan berbaloi-baloi.
.
✔KHAIRAT KEMATIAN bukan untuk kau je Jah malah turut cover untuk suami dan anak-anak kau. Ooo kau dah ada banyak khairat.. insurans pun banyak.. ape salahnya Jah.. lagi banyak lagi bagus kan? Keahlian jugak boleh diwarisi tau….
.
✔ 7 Bonus BEST tidak termasuk UNTUNG RUNCIT.. adui.. tak terpikir dek akal kau jah walaupun masa sekolah dulu kau ni best student Jah… Yang paling syok Jah bonus dibayar HARIAN, MINGGUAN dan BULANAN. OK ke OK Jah? Hmm asal je ahli baru join atau buat belian di bawah rangkaian kau.. kau TERPAKSA dapat. Kadang2 kau duk syok makan kenduri pun bonus berduyun-duyun masuk.
.
✔ Tak pandai berniaga atau susah nak kembangkan bisnes??? Haaa ni part paling best Jah. Company kita tawarkan BANYAK GILA training PERCUMA mahupun berbayar (yuran paling minimum) bagi memastikan kita sentiasa cukup ELMU untuk meneruskan perjuangan bisnes kita.
.
Agak2 lah Jah.. kalau kau ni manusia normal la kan Jah. BEST ke BEST bisnes ni Jah?
.
Ahaaaa.. kalau best jangan buang masa lagi Jah. BERTINDAK sekarang!
Wasap Kak Elly 016 9629061 atau www.wasap.my/60169629061
alah… kalau susah sangat komen je no phone kau
Kau jangan komen “PM” aku tak layan. Aku anggap kau x seriussss hokayyyy
.
Wasap Kak Elly 016 9629061 atau www.wasap.my/60169629061
.
FAST ACTION FAST RESULT 🙌🙌🙌
.
P/S – Jah.. kau jangan lupa nengok kat bawah.. acik2 sebaya mak kau pun bukan main kencang buat duit dengan bisnes ni.. yang paling hebat, budak2 muda sebaya anak2 kau pun dan masyukk $$$ giler income diorang… naik segan nanti ko Jah 🙊🙊🙊

 

Testimoni BC 100 Sukar Mendapat Zuriat

MASALAH SUKAR MENDAPAT ZURIAT KADANGKALA MENGGANGU EMOSI PASANGAN SUAMI ISTERI ???
.
Kak Elly nak kongsikan bagaimana KRIM AJAIB ni mampu menyelesaikan masalah anda.
.
Pertamanya kes Penyakit Eczema yang dihidapi oleh adik Hud, kalau perasan kes ni viral tahun lepas disebabkan kroniknya Eczema yang dihidapi adik Hud sampai mak ayahnya sendiri dah putus harapan dah. Nasib baiklah dinasihatkan supaya amalkan BC 100. ALHAMDULILLAH dengan izin Allah sembuh sepenuhnya.
.
Berminat whatsapp K.elly di 016 962 9061
.
Banyak lagi kisah AJAIB bagaimana KRIM AJAIB ni mampu membantu menyelesaikan pelbagai jenis penyakit. Bukan UBAT tetapi hanyalah KRIM. Tetapi KRIM ini sungguh AJAIB. (Boleh rujuk gambar testimoni di bahagian komen.
.
Seterusnya kisah seorang makcik di Kampung Bukit Tanah, Pasir Puteh ni. Koma sebab menghidap sakit buah pinggang. Hampir setahun koma, tindakan bijak anak beliau menyapu seluruh badan beliau setiap hari dengan BC 100 membuahkan hasil sbb dia sedar semula. Temujanji pertama dengan doktor datang dengan wheelchair ke Hospital Tengku Anis.. Misi hairan kali kedua datang boleh berjalan kaki.
.
Kes ketiga, kisah Encik Wan ni.. Sebelum kahwin dulu, accident motor 8kali. Kesan daripada tu habis sakit saraf seluruh badan. Menurut beliau, setiap bulan gajinya dipotong sebab caj ubat dan rawatan lebih daripada yang diberi oleh panel syarikat. Alhamdulillah, sejak beliau mengamalkan BC 100 dan sapu di seluruh badan secara istiqamah.. dah 2 tahun beliau hidup tanpa ubat dari hospital.. kesihatan beliau pun semakin bagus dari hari ke hari.
.
Ajaib kan krim ni? Sebab krim ni diperbuat dari 9 herba terpilih, ada aroma terapi lagi. Yang paling BEST, BC 100 bersifat anti kanser… untuk makluman, setiap manusia badannya mempunyai sel kanser, samada sel tersebut aktif atau tidak.. jika sel badan kita lemah, sel kanser akan mula menguasai…sbb krim ni dipancarkan tenaga skalar selama 72jam guna teknologi P-Set dari Germany. Sah solat, Halal JAKIM lulus KKM. Turut dikilangkan di kilang bertaraf GMP.
.
👍🏻Fungsi utama TENAGA SKALAR pada BC 100 melancarkan darah, meningkatkan energi, membersihkan kesan radiasi, mencantikkan kulit serta menolong proses detox dan nutrisi. Konsepnya senang sahaja “Bila sel darah cantik dan cukup “makan” tanpa gangguan.. maka badan akan sihat.”
.
Satu kes di Ketereh tu Kak Elly sendiri gi rumah mak cik ni. Dia tinggal di rumah anak2 di KL. Balik Kelantan nk cari ikhtiar terakhir sebab doktor bagi masa seminggu je lagi untuk dipotong kakinya akibat Kencing Manis. Team Kak Elly gi “servis” dengan BC 100. Alhamdulillah, beliau amalkan BC 100 dalam masa sminggu.. doktor bagitau kaki makcik ni tak perlu dipotong lagi.. Sampai sekarang beliau dah amalkan sehingga 3 botol dan kaki beliau dah pulih sepenuhnya.
.
Syukur dgn nikmat yang Allah kurniakan ini..semua dgn izinNya..tugas kita ikhtiar, usaha dan tawakal..insyaAllah..
.
Berminat whatsapp K.elly di 016 962 9061
.
👉🏻 CUBA DULU BARU TAHU 👈🏻
.
IE LOTION BC 100 juga membantu menyelesaikan masalah :
.
👉🏻 Penyakit Kulit spt Psoriasis, Eczema, Kulit Gatal, Kudis Buta, Kayap, Kurap, Cacar, Bertih, Campak, Alergik dll
.
👉🏻 Penyakit Kronik seperti penyakit Kanser, Saraf, Kencing Manis, Jantung Tersumbat, Buah Pinggang, Strok, Darah Tinggi, Gout, Buasir dll
.
👉🏻 Penyakit Sakit Tuan dan Sakit Puan, Senggugut, Keputihan, Kepuasan Hubungan Suami Isteri, Sukar Dapat Cahaya Mata dsb
.
👉🏻 Luka dan Melecur
.
👉🏻 Penyakit2 lain seperti Sakit Lutut, Sakit Gigi, Migrain Lelah, Resdung, Selsema, Batuk dll
.
TERBUKTI dengan ribuan TESTIMONI
..
Kami juga memerlukan agen BC 100. In sha Allah boleh jana $$$$ mewah, mudah & patuhi syariah.
👇👇👇
.
Berminat whatsapp K.elly di 016 962 9061