Category Archives: RICH LEGACY PLATFORM

World Hybrid Program 2018

RICH LEGACY PLATFORM telah melancarkan kempen terbaru dalam FASA 4

yang pastinya memberi lebih banyak peluang untuk jana income berganda-berganda.

Lain kali admin akan ceritakan dengan lebih details tapi kalau korang dah tak sabar nak tau apekata cepat2 wasap 0169629061 ata call untk saya berikan info dengan sejelasnya.

PAKEJ CSP KEMPEN WORLD HYBRID PROGRAM

PAKEJ BP KEMPEN WORLD HYBRID PROGRAM 

PAKEJ MP KEMPEN WORLD HYBRID PROGRAM 

   

RICH LEGACY PLATFORM LETUPKAN JOHOR

LUASKAN KUASAMU 

RICH LEGACY PLATFORM kini mula melebarkan sayap ke seluruh negeri Johor khususnya Johor Bharu.

So common guys, join team kami luaskan kuasa di Johor.

RLP untuk semua. Semua orang bleh Buat Duit dengan RLP ♥️♥️♥️.

016 962 9061 Call atau Whatsap Kak Elly sekarang.

JADUAL PREVIEW BOSS RICH LEGACY PLATFORM JOHOR BHARU 11 NOV 2018

Wow 😍😍😍

so tunggu ape lagi guys.. wasap Kak Elly 0169629061

Peluang Bisnes Rich Legacy Platform

Salam sayang buat anda ❤
Tahniah kerana menjumpai peluang bisnes yang cukup hebat ini 👏👏👏

RICH LEGACY PLATFORM

Pertama sekali TERIMA KASIH kerana membuktikan anda serius berminat nak tau atau mungkin nak join terus team kami buat duit kaw2 dengan platform ini.
.
Khas buat anda yang sedang tercari2 peluang bisnes BEST GILER!
.
Platform ini dinamakan RICH LEGACY PLATFORM (RLP) yang kini sedang melanda seluruh Malaysia.
.
Konsep RLP adalah MLM S PLUS (Bisnes Networking)
Nanti dulu… bila dengar MLM je terus perspektif negatif kan? Sebab kita selalu di momokkan dengan cerita2 negatif mengenai MLM walhal hakikatnya industri MLMlah yang banyak melahirkan bumiputera kita menjadi JUTAWAN. Bagaimana orang biasa2 transform hidup mereka menjadi LUAR BIASA dengan MLM.
.
Kenapa anda patut join RLP 🤔
.
💰 INCOME LUMAYAN hari2 MASYUK $$$$
💰 PELAN PEMASARAN patuh SYARIAH
💰 Pelan Pemasaran TRINERGY, MANTAP sehingga INFINITI
💰 PRODUK SUPERB & LAKU KERAS
💰 Produk Buatan Malaysia, PERMINTAAN TINGGI & HALAL
💰7 JENIS BONUS tidak termasuk UNTUNG RUNCIT
💰 Sistem Latihan & Training PERCUMA dan yuran minimum kepada ahli untuk memantapkan ilmu & skill
💰Syarikat diterajui 3 insan hebat dari persada MLM
.
Dan apa yang paling penting, sistem pembinaan jaringan akan menyediakan anda kepada Pelan Pendapatan PASIF. Ape tu? . Pelan Pendapatan PASIF bila rakan niaga dalam jaringan anda buat kerja masing2, anda jugak TERPAKSA dapat Bonus walaupun masa tu anda sedang tidur nyenyak atau sedang berjemur di tepi pantai 😜
.
MELETOP HABIS DI KOTA BHARU dan seluruh pelusuk Malaysia dan negara2 Asean. Jadilah PERINTIS kami di mana sahaja anda berada. 😍
.
Contact Kak Elly segera!!!
.
Kak Elly / Cikgu Elly
www.wasap.my/0169629061 .
Klik link untuk maklumat penuh : https://jutawanrichlegacyplatform.blogspot.my

Bisnes Networking Paling Best 2018

“DUIT” ramai yg nak
Kalau nak mai kita buat biz
.
Modal RM 3520 Potensi Pendapatan RM 360, 000 sebulan
Modal RM 220 / 450 Potensi Pendapatan RM 36, 000 sebulan
.
Saya tidak perlukan GREAT PEOPLE.. Saya hanya perlukan RIGHT PEOPLE !
.
MODAL sekali seumur hidup. Patuh SYARIAH Bukan Pelaburan. Bukan Skim Cepat Kaya. Bukan Coin Coin. Bukan Saham
.
No PM PM. Saya perlukan yang SERIUS sahaja. Jika benar serius whatsapp 016 962 9061.

RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

Bisnes Rich Legacy Platform

“DUIT” ramai yg nak
Kalau nak mai kita buat biz
.
Modal RM 3520 Potensi Pendapatan RM 360, 000 sebulan
Modal RM 220 / 450 Potensi Pendapatan RM 36, 000 sebulan
.
Saya tidak perlukan GREAT PEOPLE.. Saya hanya perlukan RIGHT PEOPLE !
.
MODAL sekali seumur hidup. Patuh SYARIAH Bukan Pelaburan. Bukan Skim Cepat Kaya. Bukan Coin Coin. Bukan Saham
.
No PM PM. Saya perlukan yang SERIUS sahaja. Jika benar serius whatsapp 016 962 9061.

RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

Projek Duit Raya Tijah, Senah, Gayah & Esah Terbongkar!

Ada tak kat sini yang bulan PUASA tahun ni..
.
Dia dah MALAS nak gentel Biskut Raya
Dia dah SENAK bijik mata dah nak cucuk jarum atau menjahit
Dia dah MUAK nak berniaga terpekik terlolong kat Bazar Ramadhan
Dia dah BOSAN tersadai kat Bazar Aidilfitri sedangkan orang lain merasa nikmat Terawih
.
TAHUN ni dia nak RAYA macam tahun2 lepas atau mungkin meriah lagi
Kerlas kau Jah.. silap2 raya tahun ni EMAS semakin lebat kat badan.. Wowow..
Tapi kan.. tapi kan.. tapi kan..
Dia dah tak nak kerja penat2 cam taun taun lepas
Tahun ni katanya tak nak WORK HARD but nak WORK SMART
.
Wowow Wow….
Boleh ke Jah..??? Ape plak tak bolehnya ???
Cuba tengok Senah sekarang???
Bukan susah punnnnn…
Senah dulu buat bisnes smart ni
Lepas tu dia ajak Gayah, Tipah dengan Esah join
Pastu diorang buat bisnes ni sama2 ngan dia, ape katanya Gung Ho ke ape..
MELETOP habis diorang sekarang, asyik pegi holiday kat obersea je kejenya..
.
Jah.. kau betul serius nak jadi macam Senah, Gayah, Tipah dan Esah???
Serius ke main main??
Kalau kau betul2 serius Jah, kalau kau betul2 nak berjaya macam diorang Jah
Senang jer.. 3 langkah je Jah
.
PERTAMA… Kau ada modal RM 370.. RM 370 kalau kau takde kau pergi main jauh2 la Jah.. tak payah nak sembang gebang kat sini.
.
KEDUA.. kau ajak 3 orang kawan yang serius macam kau jugak dan ada modal RM370
Tiga orang kawan pun takde kau jangan mimpi la Jah..
.
KETIGA..
Kau ajar tiga orang kawan kau tu pun dapatkan juga 3 orang kawan yang serius macam diorang jugak dan ada modal RM370
Tiga orang kawan pun kalau diorang takde kau cakap kat diorang jangan mimpi lah nk kaya
.
Boleh kan Jah?
Alah… Bisnes lain xde lah SENANG GILER macam ni
Bisnes ni tak peluh ketiak pun.. MANFAAT pun banyak giler.
.
✔PRODUK TIP TOP bertaraf 5 bintang (memang dah sangat bagus tak payah nak risau Jah.. kau cuma perlu risau takut nanti xcukup produk kau nak rolling.
.
✔BELI dan PAKAI produk berkualiti tapi BAYAR dengan bayaran murah dari harga pasaran. Boleh beli dengan harga AHLI yang cukup2 murah dan berbaloi-baloi.
.
✔KHAIRAT KEMATIAN bukan untuk kau je Jah malah turut cover untuk suami dan anak-anak kau. Ooo kau dah ada banyak khairat.. insurans pun banyak.. ape salahnya Jah.. lagi banyak lagi bagus kan? Keahlian jugak boleh diwarisi tau….
.
✔ 7 Bonus BEST tidak termasuk UNTUNG RUNCIT.. adui.. tak terpikir dek akal kau jah walaupun masa sekolah dulu kau ni best student Jah… Yang paling syok Jah bonus dibayar HARIAN, MINGGUAN dan BULANAN. OK ke OK Jah? Hmm asal je ahli baru join atau buat belian di bawah rangkaian kau.. kau TERPAKSA dapat. Kadang2 kau duk syok makan kenduri pun bonus berduyun-duyun masuk.
.
✔ Tak pandai berniaga atau susah nak kembangkan bisnes??? Haaa ni part paling best Jah. Company kita tawarkan BANYAK GILA training PERCUMA mahupun berbayar (yuran paling minimum) bagi memastikan kita sentiasa cukup ELMU untuk meneruskan perjuangan bisnes kita.
.
Agak2 lah Jah.. kalau kau ni manusia normal la kan Jah. BEST ke BEST bisnes ni Jah?
.
Ahaaaa.. kalau best jangan buang masa lagi Jah. BERTINDAK sekarang!
Wasap Kak Elly 016 9629061 atau www.wasap.my/60169629061
alah… kalau susah sangat komen je no phone kau
Kau jangan komen “PM” aku tak layan. Aku anggap kau x seriussss hokayyyy
.
Wasap Kak Elly 016 9629061 atau www.wasap.my/60169629061
.
FAST ACTION FAST RESULT 🙌🙌🙌
.
P/S – Jah.. kau jangan lupa nengok kat bawah.. acik2 sebaya mak kau pun bukan main kencang buat duit dengan bisnes ni.. yang paling hebat, budak2 muda sebaya anak2 kau pun dan masyukk $$$ giler income diorang… naik segan nanti ko Jah 🙊🙊🙊

 

Buat Duit Raya 2018 – Jomlah Tunggu Apa Lagi?? Lambat Tinggal ;p

Lain macam ke macam lain??

.

Salam. TERIMA KASIH kerana pernah menjadi pelanggan ELLY ISAIRLEA RICH ENTERPRISE di bawah naungan RICH LEGACY PLATFORM. Kepada yang belum menjadi pelanggan kami. Selamat Datang kami ucapkan.
.
Maaf kerana mengganggu, saya cuma ingin menyampaikan beberapa berita gembira untuk anda semua.
.
Pertamanya tentang Promosi Keahlian yang sedang giat kami jalankan iaitu serendah RM370 sahaja yang mana anda boleh membeli mana-mana 2 botol sama ada *FIRMATIKA* ataupun BC100 . Dengan pembelian pakej RM370 ini, anda juga layak untuk membuat beli botol yang ke 3 dengan harga RM60 sahaja dan sah digunapakai sehingga 3 bulan.


.
Dengan menjadi ahli juga anda boleh membuat belian seterusnya dengan harga ahli (RM155/ Firmatika atau RM130 /BC100) sahaja dan layak untuk menyertai Kempen Cabutan Bertuah yang diadakan setiap bulan oleh RICH LEGACY PLATFORM


.
Bonus keahlian yang paling istimewa ialah Khairat Kematian bukan untuk anda je tapi untuk suami dan anak2 anda.
.
Ada lagi 😍, sekiranya anda kaki niaga dan nak buat side income dengan RICH LEGACY PLATFORM… Nah.. dengan menjadi ahli.. anda sudah mampu menjadi agen kami. Bayangkan sekiranya ada rakan-rakan anda yang berminat nk join ahli (Pakej rm370) syarikat akan bayar bonus penajaan sebanyak RM100 serta 6 bonus yang lain. Yang bestnya bonus dibayar harian, mingguan dan bulanan. Ok ke ok 😙😘


.
Tak pandai berniaga?
Jangan risau syarikat menyediakan sistem training khas secara berperingkat untuk anda yang serius nak buat duit dengan kami. Berminat nak join Kak Elly buat duit dengan RLP boleh join group whatsapp ni 》》https://chat.whatsapp.com/2eOzO0A1Y93Crvqaq5C5nx
Kak Elly akan guide korang yang betul2 berminat nak jana income dengan kami.
.
Itu sahaja dari Kak Elly. Terima kasih sudi luangkan masa berharga korang. Maaf mengganggu. FAST ACTION FAST RESULT.

Duit Ajaib dari Krim Ajaib

Lain macam ke macam lain??

.

Salam. TERIMA KASIH kerana pernah menjadi pelanggan ELLY ISAIRLEA RICH ENTERPRISE di bawah naungan RICH LEGACY PLATFORM. Kepada yang belum menjadi pelanggan kami. Selamat Datang kami ucapkan.
.
Maaf kerana mengganggu, saya cuma ingin menyampaikan beberapa berita gembira untuk anda semua.
.
Pertamanya tentang Promosi Keahlian yang sedang giat kami jalankan iaitu serendah RM370 sahaja yang mana anda boleh membeli mana-mana 2 botol sama ada *FIRMATIKA* ataupun BC100 . Dengan pembelian pakej RM370 ini, anda juga layak untuk membuat beli botol yang ke 3 dengan harga RM60 sahaja dan sah digunapakai sehingga 3 bulan.


.
Dengan menjadi ahli juga anda boleh membuat belian seterusnya dengan harga ahli (RM155/ Firmatika atau RM130 /BC100) sahaja dan layak untuk menyertai Kempen Cabutan Bertuah yang diadakan setiap bulan oleh RICH LEGACY PLATFORM


.
Bonus keahlian yang paling istimewa ialah Khairat Kematian bukan untuk anda je tapi untuk suami dan anak2 anda.
.
Ada lagi 😍, sekiranya anda kaki niaga dan nak buat side income dengan RICH LEGACY PLATFORM… Nah.. dengan menjadi ahli.. anda sudah mampu menjadi agen kami. Bayangkan sekiranya ada rakan-rakan anda yang berminat nk join ahli (Pakej rm370) syarikat akan bayar bonus penajaan sebanyak RM100 serta 6 bonus yang lain. Yang bestnya bonus dibayar harian, mingguan dan bulanan. Ok ke ok 😙😘

 


.
Tak pandai berniaga?
Jangan risau syarikat menyediakan sistem training khas secara berperingkat untuk anda yang serius nak buat duit dengan kami. Berminat nak join Kak Elly buat duit dengan RLP boleh join group whatsapp ni 》》https://chat.whatsapp.com/2eOzO0A1Y93Crvqaq5C5nx
Kak Elly akan guide korang yang betul2 berminat nak jana income dengan kami.
.
Itu sahaja dari Kak Elly. Terima kasih sudi luangkan masa berharga korang. Maaf mengganggu. FAST ACTION FAST RESULT.