Category Archives: INFO FIRMATIKA

PROMOSI KRIM AJAIB SET SUAMI ISTERI

PROMOSI YANG SEDANG BERLANSUNG

Sebelum tu tau ke ape BC 100 dan FIRMATIKA?

👏👏👏👏 Tahniah & Syabas kerana menjumpai
*KRIM AJAIB FIRMATIKA* 💋💋
Terima Kasih kerana berminat.
.
HARGA PASARAN : RM 229
HARGA KAMI : RM 200
PROMOSI TERKINI : RM 1xx ( xdapat kat tempat lain der)
.
Krim Firmatika ni 9 in 1 👍
Berfungsi utk :
💋 Anjalkan payudara
💋 Up kan punggung
💋 Anjalkan dan V shape kan kulit muke 💋 Ketatkan dan harumkan miss v
💋 Hilangkan Stretchmark
💋 Rawat KEPUTIHAN & Senggugut
💋 Merawat KEMURUNGAN
.
💪Membesarkan saiz Angry Bird suami
💪Fungsi Tahan Lama ketika bersama
.
🙊🙊🙊 maaf ayat iklan agak censored sikit
.
Kenapa anda mesti pilih FIRMATIKA
.
 Tahan 3 hingga 4 minggu berdasarkan penggunaan anda.  LULUS BPFK KKM. Terbukti SELAMAT digunakan.
 Anti kanser  Mencegah Kanser Payudara (jika dipakai dekat Cik B)
 Mencegah Kanser Serviks (jika dipakai pada miss V
 Anti radiasi
 Dipancarkan tenaga skalar tanpa henti selama 72 jam.  FIRMATIKA dicipta daripada herba2 terpilih.  FIRMATIKA agak mahal jika dibandingkan dengan produk2 lain TETAPI anda harus ingat.. mahal xpe asalkan SELAMAT & tiada kesan sampingan.
.
 Yang paling best sekali krim ni korang perlu sapu2 je, gosok2 je, calit2 je… bukan jenis pil yang kena telan tu.. Beringat tau  kalau salah makan pil, ia akan memberi effect kat buah pinggang korang.. Tak guna cantik TAPI TAK SIHAT.
.
BERMINAT 😙😘😚
.
Wasapp Kak Elly cepat2 tau
0169629061 / 0139382018
www.wasap.my/60169629061

Untuk Isteri je ke??? Jangan risau untuk suami pun ada…

Apa itu BC 100?

Bukan untuk suami je.. BC 100 ni untuk kegunaan semua.

 

Apakah Tenaga Skalar?

Nanti saya cerita detail dalam post seterusnya…

 

Info Krim Ajaib Intense Gorgeous Firmatika

Firmatika ialah sejenis krim sapuan yang membantu dalam menganjal, memontok, menegangkan aset utama wanita. Firmatika merangsang lemak untuk menyerap lebih banyak air ke dalam sel justeru ia membantu membesarkan payudara. Tenaga scalar dalam firmatika dapat mengembalikan cas sel kepada tahap yang baik di antara 70 – 90 milivolt. Cas sel kanser adalah diantara 15 – 20 milivolt.
Dengan penggunaan Firmatika berterusan, ia dapat membantu mencegah kanser payudara.

Untuk mereka yang menggunakan Firmatika, dalam masa 3-5 minggu, kesan penganjalan dapat dilihat seawal 5hari atau minggu pertama, dan pembesaran sehingga 12 cup dapat dirasai…

KELULUSAN FIRMATIKA 

KRIM FIRMATIKA mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. No KKM : NOT130701936K


CARA SAPUAN FIRMATIKA

Cuma sapu 2 kali sehari selepas mandi. Colet krim sebesar 5 sen dan sapu sampai meresap

KELEBIHAN KRIM FIRMATIKA

√ Menambah saiz payudara.
√ Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
√ Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’
√ Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara)
√ Mengetatkan ‘Miss V’ – Aummm smile emoticon

** Perbezaan ketara akan kelihatan dalam 7 hari **

FIRMATIKA boleh membantu!
Hanya dengan mengikuti Cara Sapuan Krim Firmatika, In Shaa Allah, impian anda akan tercapai !!
TIDAK perlu makan/ minum ubat yang kita was kandungannya
TIDAK perlu ambil suntikan yg menyakitkan
TIDAK perlu sebarang pembedahan/ Implan

Siapa Yang Sesuai Ambil Krim FIRMATIKA?

Wanita
Payudara Kecil , Kendur
Ada Keputihan
Faraj Longgar
Kulit Muka Tak Tegang
Mahukan malam2 seperti malam pertama
Mahu Suami Tambah Sayang
Bagi Kemutan yg melampau bila bersama suami
heart emoticon Mahu kelihatan seksi di mata suami