Category Archives: INFO BC 100

PROMOSI KRIM AJAIB SET SUAMI ISTERI

PROMOSI YANG SEDANG BERLANSUNG

Sebelum tu tau ke ape BC 100 dan FIRMATIKA?

👏👏👏👏 Tahniah & Syabas kerana menjumpai
*KRIM AJAIB FIRMATIKA* 💋💋
Terima Kasih kerana berminat.
.
HARGA PASARAN : RM 229
HARGA KAMI : RM 200
PROMOSI TERKINI : RM 1xx ( xdapat kat tempat lain der)
.
Krim Firmatika ni 9 in 1 👍
Berfungsi utk :
💋 Anjalkan payudara
💋 Up kan punggung
💋 Anjalkan dan V shape kan kulit muke 💋 Ketatkan dan harumkan miss v
💋 Hilangkan Stretchmark
💋 Rawat KEPUTIHAN & Senggugut
💋 Merawat KEMURUNGAN
.
💪Membesarkan saiz Angry Bird suami
💪Fungsi Tahan Lama ketika bersama
.
🙊🙊🙊 maaf ayat iklan agak censored sikit
.
Kenapa anda mesti pilih FIRMATIKA
.
 Tahan 3 hingga 4 minggu berdasarkan penggunaan anda.  LULUS BPFK KKM. Terbukti SELAMAT digunakan.
 Anti kanser  Mencegah Kanser Payudara (jika dipakai dekat Cik B)
 Mencegah Kanser Serviks (jika dipakai pada miss V
 Anti radiasi
 Dipancarkan tenaga skalar tanpa henti selama 72 jam.  FIRMATIKA dicipta daripada herba2 terpilih.  FIRMATIKA agak mahal jika dibandingkan dengan produk2 lain TETAPI anda harus ingat.. mahal xpe asalkan SELAMAT & tiada kesan sampingan.
.
 Yang paling best sekali krim ni korang perlu sapu2 je, gosok2 je, calit2 je… bukan jenis pil yang kena telan tu.. Beringat tau  kalau salah makan pil, ia akan memberi effect kat buah pinggang korang.. Tak guna cantik TAPI TAK SIHAT.
.
BERMINAT 😙😘😚
.
Wasapp Kak Elly cepat2 tau
0169629061 / 0139382018
www.wasap.my/60169629061

Untuk Isteri je ke??? Jangan risau untuk suami pun ada…

Apa itu BC 100?

Bukan untuk suami je.. BC 100 ni untuk kegunaan semua.

 

Apakah Tenaga Skalar?

Nanti saya cerita detail dalam post seterusnya…

 

Fungsi BC 100

BC 100 Body Cream adalah diformulasi khusus dengan menggunakan teknologi skalar P-SET (Proprietary Scalar Embedding Technology) dari German yang mana gabungan tenaga skalar dibenamkan ke dalam krim ini untuk membantu sel badan menjanakan tenaga untuk fungsi badan yang normal. Tak perlu makan, tak perlu minum, tak perlu suntik, SAPU-SAPU JER sangat2 berkesan terhadap penyakit dengan izin Allah jua.

Kelebihan BC100 sekira digunakan secara berterusan

  • Memecah kumpulan darah
  • Mengaktifkan sel darah
  • Melancarkan perjalanan darah
  • Membekal lebih banyak oksigen ke otak
  • Memperkuatkan sel badan
  • Menghalang pembiakan kuman
  • Anti stress dan radiasi
  • Menegangkan kulit yang kendur
  • Baik untuk lelaki dan wanita dewasa
  • Mencerahkan kulit kembali normal
  • Sebagai awet muda secara semula jadi

DEMO PRODUK BC100 TERHADAP GARAM DAN LIMAU

1) Garam diletak didalam 2 piring, piring pertama sapukan BC100 dibawah permukaan piring. Biarkan selama 5-10 minit, hasilnya garam yang disapu BC100 akan kurang masin dari garam yang tiada BC100

2) Sebiji limau nipis dipotong 2, sebelah disapukan BC100 pada kulit limau tersebut dan sebelah lagi dibiarkan begitu sahaja. Biarkan selama 5-10 minit, hasilnya limau yang disapu BC100 akan kurang masam dari limau yang tiada BC100

Kesimpulan boleh dikatakan BC100 sangat2 baik untuk orang2 yang ada masalah darah tinggi dan gaut.

Info Krim Intense Energie BC 100

*KRIM AJAIB BC*
.
Krim yang diciptakan dari 9 ramuan herba terpilih dan dipancarkan tenaga skalar (teknologi nano dari Jerman)
.
Terbukti berkesan merawat pelbagai jenis penyakit. Ye, pelbagai jenis penyakit. Lihatlah testimoni2 yang telah kami sediakan. Cubalah.. in sha Allah berkesan jika diizinkanNya. Yang penting anda harus yakin dan tidak cepat putus asa. 👍👍👍💪💪💪
.
Ada pelanggan kami pernah berhabis ribuan ribu ringgit untuk merawati Penyakit Eczema anaknya , bersyukur dan tak sangka krim yang jauh lebih murah mampu merawat penyakit anaknya dengan izin Allah. Dalam kes lain seorang anak yang mengharap ibunya sedarkan diri setelah koma setahun akibat Sakit Buah Pinggang tahap 5, tanpa jemu menyapu krim ini ke seluruh badan ibunya sehingga ibunya mampu tersedar dan tidak perlu berkerusi roda untuk menjalankan dialisis di hospital sehingga akak2 misi pun terkejut.
.
Ini bukan ayat iklan semata2 tapi kami ada bukti testimoni bergambar. Kalau nk kami cerita pengalaman pesakit kami, xakan pernah habis…
.
Mana tau ada sedara mara menderita sakit macam ni boleh syorkan kat diorang. Kita yang sihat ni mungkin xde ape.. orang yang sakit kita xtau betapa menderita mereka….
.
Mungkin kita xdapat tolong dengan cara lain. Dapat SHARE ni pun dah mempermudahkan urusan mereka dan jugak Kak Eĺly. In sha Allah kalau kita permudahkan urusan orang lain, Allah permudahkan urusan kita.
.
Berita baik buat anda yang tidak gemar memakan ubat. BC 100 tidak perlu dimakan💊, tidak perlu diminum🥛, juga tidak perlu disuntik 💉. Hanya sapu2 jer.. hebat kan?
.
BC 100 yang hebat ini in sha Allah dengan kuasa uniknya mampu merawat pelbagai jenis penyakit kulit, strok, darah tinggi, diabetes, sakit jantung, slip disc, sakit gigi, luka eksiden dan macam2 lagi.
.
Tempah sekarang .. call atau whatsapp 016 962 9061 !!!! Saya sebenarnya malas nk cerita panjang2.. biar gambar je berbicara.
.
*0169629061 0169629061 diulangi 016 962 9061*
atau klik *www.wasap.my/60169629061*
.
Tunggu apa lagi. Dapatkan satu botol untuk kediaman anda sekarang sebab satu rumah wajib ada 1 BC 100 sbb malang tak berbau. Kita xtau bila kita boleh gunakannya. So lebih baik kita bersedia.