Rich Legacy Platform (RLP)

KLIK UNTUK MAKLUMAT RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

PENDAFTARAN AHLI BARU / PILIHAN PAKEJ

PELAN PEMASARAN

POTENSI JADI JUTAWAN RICH LEGACY PLATFORM @ JANA 360K SEBULAN

RICH BOOSTER TRAINING (8 JAM) PERCUMA UNTUK AHLI BARU

 

RICH LEGACY PLATFORM
(RICHNERGY INTERNATIONAL SDN. BHD – SSM 12 11098-W)

MLM Pertama Patuh Syariah di Malaysia
(Produk & Pelan Pemasaran Patuh Syariah)

ditubuhkan pada Disember 2016

Diterajui oleh 3 orang hebat yang berpengalaman luas dalam bidang MLM.

VISI RICH LEGACY PLATFORM

Untuk memperkayakan ahli di dalam
7 Aspek kekayaan iaitu

  • KESIHATAN
  • ILMU
  • PERSAHABATAN
  • PASARAN GLOBAL
  • KEBEBASAN KEWANGAN
  • KEPIMPINAN
  • PECAH REKOD PERIBADI

VISI RICH LEGACY PLATFORM

Menyediakan satu platform E-Networking yang tulen untuk melahirkan satu legasi kejayaan melalui pelan pemasaran “Hyper Tri-Nergy” yang patuh kepada prinsip syariah yang memberikan pendapatan

“ ACHIEVABLE ”
“ DYNAMIC ”
“ CONSISTENT ”

Pernah tengok tak produk2 syarikat MLM? Banyak kan?? Hehe buat apa banyak2 kan. Kami hanya fokus 4 produk best ni je. Dan produk ni pun laku keras.. hehe. Dan yang paling laku semestinya BC 100 dan Firmatika. Selalu terjadi perebutan stok di stokis kami.. hihihi.

Kenapa laku keras? Sebab produk kami ni unik. Tak perlu suntik, tak perlu makan, tak perlu telan.. hanya sapu2 je tau.. Apa yang menjadikan produk kami hebat?? Tak lain tak buka sebab produk kami selain kopi, dipancarkan teknologi skalar selama 72 jam tau…. Tapi ramai orang tak faham apa itu Tenaga Skalar. Ok baca kat bawah ni.

Tahukah anda setiap tenaga yang mengalir mempunyai kuasa elektrik? Setiap sel di dalam badan kita mempunyai ‘mini battery’ yang mengepam 70 hingga 90 millivolts dalam keadaan sihat. Bila anda makankentang dan stik seperti mencurah minyak ke atas api. Selepas makan, penghadaman yang mengeluarkan tenaga untuk kehidupan harian anda. Bila anda mati, bermakna sudah tiada lagi tenaga di kepala otak anda.

Jadi, bagaimana nak bezakan tenaga baik atau jahat? Jawapan hanyalah kita perlu tahu frekuensi dan amplitude yang perlu kita gunakan dan bagaimana menggunakannya. Contohnya, doctor menggunakan cahaya laser (untuk menembak missiles pemusuh) bagi pemindahan meningkatkan penglihatan mata, buang bulu muka dan kedut2 di muka. Bermakna jika anda dichargekan dengan frekuensi yang betul anda akan dapat menghidari penyakit.

Tenaga Skalar ini dijumpai oleh seorang ahli sains dan amtematik Scottish, James Clerk Maxwell. Tenaga ini hanya boleh diukur dengan Kirlian Photography iaitu mengeluarkan imej pada benda2 yang mengandungi bioelectric field terutamanya benda2hidup. Kajian menunjukkan, lebih banyak kandungan organic di dalam sayur sayuran, lebih banyak tenaga scalar dihasilkan.

 

Kenapa kita perlukan tenaga skalar?

Manfaat dan kebaikan tenaga skalar adalah seperti berikut. Apakah fungsi tenaga skalar. Saya yakin selepas anda baca ni anda akan lebih yakin dengan keajaiban produk kami.

Faham kan kenapa produk kami lain dari yang lain? Produk kami yang paling superb ialah BC 100. Anda boleh lihat ratusan testimoni untuk pelbagai jenis penyakit tau.

     

Info tentang BC 100 ada kami ceritakan secara detail dalam post2 kami.

Kepada anda yang berminat nak join MLM atau just sekadar nak jadi agen jualan atau dropship kami.. bagitau ye…

boleh hubungi saya

016 962 9061 / 014 8091 091 atau isi borang di bawah.

KLIK UNTUK MAKLUMAT RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

PENDAFTARAN AHLI BARU / PILIHAN PAKEJ

PELAN PEMASARAN

POTENSI JADI JUTAWAN RICH LEGACY PLATFORM @ JANA 360K SEBULAN

RICH BOOSTER TRAINING (8 JAM) PERCUMA UNTUK AHLI BARU