BC 100

KLIK SINI >>> UNTUK TESTIMONI BC100

Tahukah anda setiap tenaga yang mengalir mempunyai kuasa elektrik? Setiap sel di dalam badan kita mempunyai ‘mini battery’ yang mengepam 70 hingga 90 millivolts dalam keadaan sihat. Bila anda makankentang dan stik seperti mencurah minyak ke atas api. Selepas makan, penghadaman yang mengeluarkan tenaga untuk kehidupan harian anda. Bila anda mati, bermakna sudah tiada lagi tenaga di kepala otak anda.

Jadi, bagaimana nak bezakan tenaga baik atau jahat? Jawapan hanyalah kita perlu tahu frekuensi dan amplitude yang perlu kita gunakan dan bagaimana menggunakannya. Contohnya, doctor menggunakan cahaya laser (untuk menembak missiles pemusuh) bagi pemindahan meningkatkan penglihatan mata, buang bulu muka dan kedut2 di muka. Bermakna jika anda dichargekan dengan frekuensi yang betul anda akan dapat menghidari penyakit.

Tenaga Skalar ini dijumpai oleh seorang ahli sains dan amtematik Scottish, James Clerk Maxwell. Tenaga ini hanya boleh diukur dengan Kirlian Photography iaitu mengeluarkan imej pada benda2 yang mengandungi bioelectric field terutamanya benda2hidup. Kajian menunjukkan, lebih banyak kandungan organic di dalam sayur sayuran, lebih banyak tenaga scalar dihasilkan.

KLIK SINI >>> UNTUK TESTIMONI BC100

 KLIK SINI >>> UNTUK TESTIMONI BC100