Projek Duit Raya Tijah, Senah, Gayah & Esah Terbongkar!

Ada tak kat sini yang bulan PUASA tahun ni..
.
Dia dah MALAS nak gentel Biskut Raya
Dia dah SENAK bijik mata dah nak cucuk jarum atau menjahit
Dia dah MUAK nak berniaga terpekik terlolong kat Bazar Ramadhan
Dia dah BOSAN tersadai kat Bazar Aidilfitri sedangkan orang lain merasa nikmat Terawih
.
TAHUN ni dia nak RAYA macam tahun2 lepas atau mungkin meriah lagi
Kerlas kau Jah.. silap2 raya tahun ni EMAS semakin lebat kat badan.. Wowow..
Tapi kan.. tapi kan.. tapi kan..
Dia dah tak nak kerja penat2 cam taun taun lepas
Tahun ni katanya tak nak WORK HARD but nak WORK SMART
.
Wowow Wow….
Boleh ke Jah..??? Ape plak tak bolehnya ???
Cuba tengok Senah sekarang???
Bukan susah punnnnn…
Senah dulu buat bisnes smart ni
Lepas tu dia ajak Gayah, Tipah dengan Esah join
Pastu diorang buat bisnes ni sama2 ngan dia, ape katanya Gung Ho ke ape..
MELETOP habis diorang sekarang, asyik pegi holiday kat obersea je kejenya..
.
Jah.. kau betul serius nak jadi macam Senah, Gayah, Tipah dan Esah???
Serius ke main main??
Kalau kau betul2 serius Jah, kalau kau betul2 nak berjaya macam diorang Jah
Senang jer.. 3 langkah je Jah
.
PERTAMA… Kau ada modal RM 370.. RM 370 kalau kau takde kau pergi main jauh2 la Jah.. tak payah nak sembang gebang kat sini.
.
KEDUA.. kau ajak 3 orang kawan yang serius macam kau jugak dan ada modal RM370
Tiga orang kawan pun takde kau jangan mimpi la Jah..
.
KETIGA..
Kau ajar tiga orang kawan kau tu pun dapatkan juga 3 orang kawan yang serius macam diorang jugak dan ada modal RM370
Tiga orang kawan pun kalau diorang takde kau cakap kat diorang jangan mimpi lah nk kaya
.
Boleh kan Jah?
Alah… Bisnes lain xde lah SENANG GILER macam ni
Bisnes ni tak peluh ketiak pun.. MANFAAT pun banyak giler.
.
✔PRODUK TIP TOP bertaraf 5 bintang (memang dah sangat bagus tak payah nak risau Jah.. kau cuma perlu risau takut nanti xcukup produk kau nak rolling.
.
✔BELI dan PAKAI produk berkualiti tapi BAYAR dengan bayaran murah dari harga pasaran. Boleh beli dengan harga AHLI yang cukup2 murah dan berbaloi-baloi.
.
✔KHAIRAT KEMATIAN bukan untuk kau je Jah malah turut cover untuk suami dan anak-anak kau. Ooo kau dah ada banyak khairat.. insurans pun banyak.. ape salahnya Jah.. lagi banyak lagi bagus kan? Keahlian jugak boleh diwarisi tau….
.
✔ 7 Bonus BEST tidak termasuk UNTUNG RUNCIT.. adui.. tak terpikir dek akal kau jah walaupun masa sekolah dulu kau ni best student Jah… Yang paling syok Jah bonus dibayar HARIAN, MINGGUAN dan BULANAN. OK ke OK Jah? Hmm asal je ahli baru join atau buat belian di bawah rangkaian kau.. kau TERPAKSA dapat. Kadang2 kau duk syok makan kenduri pun bonus berduyun-duyun masuk.
.
✔ Tak pandai berniaga atau susah nak kembangkan bisnes??? Haaa ni part paling best Jah. Company kita tawarkan BANYAK GILA training PERCUMA mahupun berbayar (yuran paling minimum) bagi memastikan kita sentiasa cukup ELMU untuk meneruskan perjuangan bisnes kita.
.
Agak2 lah Jah.. kalau kau ni manusia normal la kan Jah. BEST ke BEST bisnes ni Jah?
.
Ahaaaa.. kalau best jangan buang masa lagi Jah. BERTINDAK sekarang!
Wasap Kak Elly 016 9629061 atau www.wasap.my/60169629061
alah… kalau susah sangat komen je no phone kau
Kau jangan komen “PM” aku tak layan. Aku anggap kau x seriussss hokayyyy
.
Wasap Kak Elly 016 9629061 atau www.wasap.my/60169629061
.
FAST ACTION FAST RESULT 🙌🙌🙌
.
P/S – Jah.. kau jangan lupa nengok kat bawah.. acik2 sebaya mak kau pun bukan main kencang buat duit dengan bisnes ni.. yang paling hebat, budak2 muda sebaya anak2 kau pun dan masyukk $$$ giler income diorang… naik segan nanti ko Jah 🙊🙊🙊

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *