Buat Duit Raya 2018 – Jomlah Tunggu Apa Lagi?? Lambat Tinggal ;p

Lain macam ke macam lain??

.

Salam. TERIMA KASIH kerana pernah menjadi pelanggan ELLY ISAIRLEA RICH ENTERPRISE di bawah naungan RICH LEGACY PLATFORM. Kepada yang belum menjadi pelanggan kami. Selamat Datang kami ucapkan.
.
Maaf kerana mengganggu, saya cuma ingin menyampaikan beberapa berita gembira untuk anda semua.
.
Pertamanya tentang Promosi Keahlian yang sedang giat kami jalankan iaitu serendah RM370 sahaja yang mana anda boleh membeli mana-mana 2 botol sama ada *FIRMATIKA* ataupun BC100 . Dengan pembelian pakej RM370 ini, anda juga layak untuk membuat beli botol yang ke 3 dengan harga RM60 sahaja dan sah digunapakai sehingga 3 bulan.


.
Dengan menjadi ahli juga anda boleh membuat belian seterusnya dengan harga ahli (RM155/ Firmatika atau RM130 /BC100) sahaja dan layak untuk menyertai Kempen Cabutan Bertuah yang diadakan setiap bulan oleh RICH LEGACY PLATFORM


.
Bonus keahlian yang paling istimewa ialah Khairat Kematian bukan untuk anda je tapi untuk suami dan anak2 anda.
.
Ada lagi 😍, sekiranya anda kaki niaga dan nak buat side income dengan RICH LEGACY PLATFORM… Nah.. dengan menjadi ahli.. anda sudah mampu menjadi agen kami. Bayangkan sekiranya ada rakan-rakan anda yang berminat nk join ahli (Pakej rm370) syarikat akan bayar bonus penajaan sebanyak RM100 serta 6 bonus yang lain. Yang bestnya bonus dibayar harian, mingguan dan bulanan. Ok ke ok 😙😘


.
Tak pandai berniaga?
Jangan risau syarikat menyediakan sistem training khas secara berperingkat untuk anda yang serius nak buat duit dengan kami. Berminat nak join Kak Elly buat duit dengan RLP boleh join group whatsapp ni 》》https://chat.whatsapp.com/2eOzO0A1Y93Crvqaq5C5nx
Kak Elly akan guide korang yang betul2 berminat nak jana income dengan kami.
.
Itu sahaja dari Kak Elly. Terima kasih sudi luangkan masa berharga korang. Maaf mengganggu. FAST ACTION FAST RESULT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *