Testimoni Eczema Kronik (Video)

Kisah suami isteri yang dah mati akal memikirkan penyakit eczema kronik yang dihidapi oleh anak mereka. Si isteri sudah hampir putus harapan kerana hampir setahun anaknya menderita sakit gatal. Setiap malam gatal2 sehingga mereka turut tolong garukan anak mereka. Kadang2 terpaksa gunakan air batu sebab nak bagi sejukkan badan anak mereka supaya tidak gatal sangat.

Namun di siang hari pula, apabila sangat panas akan semakin gatal. Kadang2 anak mereka menggaru sehingga berdarah. Dah bawa ke specialist, harga ubat dan krim boleh tahan mahal sehingga mencecah RM 400. Dah bawak berubat ke banyak tempat tapi still xde perubahan.

Menakjubkan selepas seminggu disapu krim BC 100, sudah tidak gatal lagi malah kulit pun jadi licin. Jom tonton video best tentang bagaimana BC 100 membantu memulihkan Eczema kronik ni. Hanya sapu2 je. tidak perlu telan. tidak perlu suntik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *