Monthly Archives: October 2017

Bertahun Menderita Penyakit Eczema

TESTIMONI BENAR : ECZEMA (ADiK Adi Sufyan). . Ini adik Muhammad Adi Sufyan….. Dah cuba mcm2 …tp.. still tak sembuh… . Saya (Ibu Adi Sufyan) harapkan semoga inilah Penawar Terbaik dari Nya…. . Setelah sapu Lotion IE BC100 selama 2 minggu mengikut seperti yang dinasihatkan…sbbnya…dulu…pakai apa2 krim pun…tak menjadi….. mcm itu jugak… Akhirnya setelah saya nampak ada perubahan …HAPPY SANGAT2… Kini …kulit adik Adi Sufyan dah bertambah licin…SYUKUR SANGAT2… Saya mcm tak percaya….kami dah jumpa dgn PENAWAR nya…. . Menjaga Baby yg ada masalah spt ini.. …bukan satu perkara yg mudah… Setakat ini…saya sudah membeli 5 botol Lotion IE BC100 ini….”MEMANG BERBALOI”… . Anda yang mempunyai Masalah Eczema, Psoriasis, Gatal2 Kulit….mmg patut mencuba…Lotion IE BC100 CUBA DULU BARU TAHU….!!!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> IE LOTION juga membantu masalah : —> Psoriasis, Kulit Gatal, GOUT, SAKIT SENDI, LUKA.

Testimoni Eczema

K

KULIT BERSISIK HILANG DENGAN LOTION INTENSE ENERGIE . “ma..ma..ma…ni da abis la ” Kelihatan along berumur 6 tahun mendekati,sambil botol hitam digengam erat di tangannya . Comel melihat keriangan anak kecil ini,dulu tangisan sahaja kedengaran,teringat dulu.Along merupakan penghidap ekzema kronik semenjak dari kecil,kulitnya kering,berair dan bersisik. . Tak cukup dengan tu setiap malam menangis kulit gatal,ibu mana yang tak menangis melihat anak kesakitan.Husben tidak pernah putus asa,turun naik Jabatan Dermatologi Hospital Kuala Lumpur sudah menjadi kebiasaan. . Alah bisa tegal biasa orang kata,anak kami inilah nyawa. . suatu hari terjumpa produk lotion ie bc100 di Newsfeed Facebook yang di perkenalkan oleh rakan,bukan bereksperimen tapi kami sekeluarga terdesak,yakin dengan khasiat aleo vera dan ekstrak semulajadi yang dihebahkan,kami mencuba. . Terbukti berkesan,tambahkan sahaja dengan ubat sapu ekzema dari hospital,kesan nya lebih cepat dan sangat berkesan. . ” Saya tak sangka anak awak boleh sembuh secepat ini,along pun da boleh gelak sekarang.” kata Doktor Azman.kelihatan kekaguman di raut wajah Dr.Azman. . Inilah saat paling mengembirakan pada kami sekeluarga,semenjak itu,produk ‘botol hitam’ sudah menjadi kegemaran kami sekeluarga,kini Along sudah seperti anak kecil normal lain,sihat dan semakin lincah. . Nota : Sapukan LOTION IE BC100 ni. Sangat sesuai untuk semua peringkat umur !! . LOTION IE BC100 juga TELAH membantu masalah: —> PSORIASIS , PENYAKIT KULIT, GOUT, SAKIT SENDI, LUKA, MIGRAIN, KENCING MANIS, BATU KARANG , KESUBURAN .

Testimoni Eczema Kronik (Video)

Kisah suami isteri yang dah mati akal memikirkan penyakit eczema kronik yang dihidapi oleh anak mereka. Si isteri sudah hampir putus harapan kerana hampir setahun anaknya menderita sakit gatal. Setiap malam gatal2 sehingga mereka turut tolong garukan anak mereka. Kadang2 terpaksa gunakan air batu sebab nak bagi sejukkan badan anak mereka supaya tidak gatal sangat.

Namun di siang hari pula, apabila sangat panas akan semakin gatal. Kadang2 anak mereka menggaru sehingga berdarah. Dah bawa ke specialist, harga ubat dan krim boleh tahan mahal sehingga mencecah RM 400. Dah bawak berubat ke banyak tempat tapi still xde perubahan.

Menakjubkan selepas seminggu disapu krim BC 100, sudah tidak gatal lagi malah kulit pun jadi licin. Jom tonton video best tentang bagaimana BC 100 membantu memulihkan Eczema kronik ni. Hanya sapu2 je. tidak perlu telan. tidak perlu suntik.

Pelan Pemasaran Rich Legacy Platform

KLIK UNTUK MAKLUMAT RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

PENDAFTARAN AHLI BARU / PILIHAN PAKEJ

PELAN PEMASARAN

POTENSI JADI JUTAWAN RICH LEGACY PLATFORM @ JANA 360K SEBULAN

RICH BOOSTER TRAINING (8 JAM) PERCUMA UNTUK AHLI BARU

MARKETING PLAN POWER
Ada 7 Jenis Bonus

Real Time Bonus
– Bonus Penajaan (Bonus Menaja Ahli Baru)
– Bonus Key In (Bonus Mendaftarkan Ahli Baru*)

Bonus Harian
– Bonus Trinergy (Bonus MATCHING PAIR – Downline)
– Bonus Leverage (Bonus RANGKAIAN)
– Bonus Maintain (Bonus MATHING PAIR – PV)

Bonus Bulanan
– Star Director Reward (Bonus – Jumlah Bonus Terkumpul)
– Profit Sharing Reward (Bonus % Penajaan + Jualan + Belian Peribadi)
.

BONUS PERTAMA : BONUS PENAJAAN

 

BONUS KEDUA : BONUS KEY IN

**** untuk ahli MP sahaja

BONUS KETIGA : BONUS TRINERGY

Pembetulan :

Pair/Pasangan (pasangan product point PP)

MP : 15 PP

BP : 5 PP

SP @ CSP : 1 PP

BONUS KEEMPAT : BONUS MAINTAIN

BONUS KEEMPAT : BONUS LEVERAGE

Berbeza dengan level trinergy…

Level ni bukan level trinergy, tapi level ni disusun mengikut

L1 – orang yang kita taja direct

L2 – orang yang L1 taja direct

L3 – orang yang L2 taja direct

L4 – orang yang L3 taja direct

L5 – orang yang L4 taja direct

L6 – orang yang L5 taja direct

senang faham macam ni,

L1 – anak kita

L2 – cucu kita

L3 – cicit kita

begitulah seterusnya

Jika kita status SP, kita akan dapat 3% daripada jumlah pendapatan* semua ahli di Level 1

Jika kita status BP, kita akan dapat 3% daripada jumlah pendapatan* semua ahli di Level 1 + Level 2 dan Level 3

Jika kita status MP, kita akan dapat 3% daripada jumlah pendapatan* semua ahli di Level 1, Level 2, Level 3, Level 4, Level 5 dan Level 6.

so, best ke best kalau status kita MP?

BONUS KEENAM : STAR DIRECTOR REWARD

Pangkat yang diberikan berdasarkan jumlah jualan terkumpul kecuali bonus untung runcit dengan syarat pendapatan bulanan semasa mesti maintain seperti dalam jadual. Ni umpama pencen kita la.

pecahan peratusan adalah seperti berikut

2.5 % dari pembelian pertama dan 5% dari belian ulangan

BONUS KETUJUH : BONUS PROFIT SHARING REWARD

20% daripada keuntungan syarikat akan dimasukan ke dalam 4 tabung.  Kita akan dapat profit sharing berdasarkan belian kita.

BONUS KETUJUH : BONUS UNTUNG RUNCIT

wah.. xperlu menaja pun dapat untung runcit yang lumayan. Nak ke Nak?

berminat??? Call atau wasap saya untuk temujanji – 016 962 9061 / 014 8091 091

KLIK UNTUK MAKLUMAT RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

PENDAFTARAN AHLI BARU / PILIHAN PAKEJ

PELAN PEMASARAN

POTENSI JADI JUTAWAN RICH LEGACY PLATFORM @ JANA 360K SEBULAN

RICH BOOSTER TRAINING (8 JAM) PERCUMA UNTUK AHLI BARU

Daftar Keahlian Rich Legacy Platform

KLIK UNTUK MAKLUMAT RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

PENDAFTARAN AHLI BARU / PILIHAN PAKEJ

PELAN PEMASARAN

POTENSI JADI JUTAWAN RICH LEGACY PLATFORM @ JANA 360K SEBULAN

RICH BOOSTER TRAINING (8 JAM) PERCUMA UNTUK AHLI BARU

 

Wow anda sudah selangkah ke alam Jutawan. Jom jadi jutawan bersama kami di RICH LEGACY PLATFORM

**** PERUBAHAN HARGA PAKEJ SELEPAS DIKECUALIKAN GST

PAKEJ MP (MOBILE STOCKIST)

PAKEJ BP

PAKEJ CSP – COST SAVING PACK

PAKEJ SP – STARTER PACK


KLIK UNTUK MAKLUMAT RICH LEGACY PLATFORM

RICH LEGACY PLATFORM

PENDAFTARAN AHLI BARU / PILIHAN PAKEJ

PELAN PEMASARAN

POTENSI JADI JUTAWAN RICH LEGACY PLATFORM @ JANA 360K SEBULAN

RICH BOOSTER TRAINING (8 JAM) PERCUMA UNTUK AHLI BARU

Testimoni Firmatika

TERBUKTI!!! Montok Anjal Tegang Up Grib Ketat

Aummmm

Testimoni Firmatika : Cakap banyak tak guna. Biar gambar berbicara je kan?

Testimoni Firmatika : Mak aiii.. Tak cukup tangan nak massage?

Testimoni Firmatika : 2 minggu tukar saiz bra guna FIrmatika 2 minggu???

Testimoni Firmatika : Miss V grib sangat2

Testimoni Firmatika :  Tak perlu suntik, tak perlu makan, tak perlu minum. Hanya sapu2 je tau…

Testimoni Firmatika : Amboi baju kebaya dah tak muat penangan Firmatika

Testimoni Firmatika :Pinggu membulat lepas sapu Firmatika

Testimoni Firmatika :Suami kata mengancam dan dia rasa terancam gara2 Firmatika

Testimoni Firmatika :Breast makin pejal, punggung pun up.. selalu sekeping je..

Testimoni Firmatika : Wangi bila sapu kat Miss V.. Pakai 3 hari dah pejal.. wowwwww

Testimoni Firmatika : Besar, Montok, Anjal … Suami makin Geram..

Testimoni Firmatika : Suami cakap TERBAIK.. Miss V pun bersih

Testimoni Firmatika : Berkesan sangat, nk join agen.. sambil guna sambil wat $$$

Testimoni Firmatika : Wow.. Umur 45 tahun pun tak nak kalah.. tegang.. besar.. cantik

Testimoni Firmatika : Tetek Membulat selepas guna 2 botol firmatika..

Testimoni Firmatika :Saiz bra kena upgrade…Bra sedia ada ketat

Testimoni Firmatika : Husband tanya kenapa Miss V kemut xhengat…

Testimoni Firmatika : Miss V segar, grib dan dah kecutkan yang longgar2

Testimoni Firmatika : Firmatika cepat bertindak, terima kasih sebab perkenalkan firmatika

Testimoni Firmatika : Suami geram pinggul dan makin lentik.. suami dah mula jeles

Testimoni Firmatika : Breast dah solid, hubby pun suka

Testimoni Firmatika : Miss V rasa sempit2

Testimoni Firmatika : Saya suka sangat.. breast rasa tegang dan up je

Testimoni Firmatika : Kulit rasa halus, dada rasa penuh, buah dada nampak penuh

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :

Testimoni Firmatika :